Zoeken Menu

Volg na de zomer een training bij het CAOP

15-08-2018

De zomer- en vakantietijd is het ideale moment om na te denken over uw eigen ontwikkeling en de trainingen die u nog wilt volgen. Het CAOP biedt een groot aantal inspirerende trainingen (incompany) met een unieke mix van kennis, inzichten en praktijk. De trainingen zijn gericht op ‘medezeggenschap’, ‘arbeidsrecht, ambtenarenrecht en normalisering’ en ‘integriteit'.

Medezeggenschap

Arbeidsverhoudingen zijn aan het veranderen en zorgen ervoor dat organisaties volop in beweging zijn. Dit heeft ook gevolgen voor de ondernemingsraad en de manier waarop medezeggenschap binnen de organisatie functioneert. De medezeggenschapstrainingen van het CAOP spelen in op deze veranderingen. Op dinsdag 11 september trappen we af met training ‘Arbeidsomstandighedenwet en regelgeving (basis)’. Gaat u over de arbeidsomstandigheden namens uw bedrijf? Dan is deze training iets voor u.

Ontdek de medezeggenschapstraining die bij u past

Arbeidsrecht, ambtenarenrecht en normalisering

Wilt u zich verder ontwikkelen op het gebied van arbeidsrecht, ambtenarenrecht en normalisering? Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen van de Wet Normalisering ambtelijke rechtspositie? U leert het tijdens de tweedaagse leergang ‘Genormaliseerd arbeidsrecht voor ambtenaren’ of in de gecomprimeerde masterclass van één dag op dinsdag 18 september.

Lees meer over de verschillende cursusonderwerpen

Integriteit

Bent u op zoek naar een opleiding op het gebied van integriteit? Het CAOP organiseert verschillende basis- en vervolgopleidingen, zoals Integriteitsmanagement en de brede opleiding Vertrouwenspersonen.

Schrijf u nu in voor een van onze integriteitsopleidingen

Meer informatie

Bekijk nu het volledige trainingsaanbod van het CAOP en lees meer over de trainingslocaties en de prijzen.